Wandelcoaching

Een groot deel van ons leven brengen we door op ons werk. Des te belangrijker dat dit met plezier gebeurt én op een manier die voldoening geeft. Zowel voor de coachee als de organisatie is dat verrijkend.

Voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen, tijdelijk vast loopt in zijn of haar werk en/of leven. En voor diegenen die merken dat het maar niet lukt om hun doel te bereiken, kan wandelcoachen helpen net die gedroomde stap te zetten.

Regelmatig wandel ik met cliënten in het Bieslandse bos. Het buiten zijn in combinatie met bewegen levert verrassende inzichten op. Als coach vind ik het belangrijk waarden vorm te geven die ik in de natuur herken: helderheid, beweging, creativiteit, schoonheid en verbinding.

Coaching on the job

“Paulien is bij mij in de klas geweest om met haar camera de interactie tussen mij en de leerlingen vast te leggen. Aan de hand van deze beelden bespraken we diezelfde dag de les na. De beelden toonden een element waarvan ik me niet realiseerde dat dit zó duidelijk aanwezig was in de les; verbaasd was ik dat er zoveel plezier op de foto’s te zien was. Deze vorm van coaching liet mij zien hoe ik contact maak met leerlingen, het gaf mij inzicht in mijn kwaliteiten op dit vlak. Paulien deed op de achtergrond haar werk tijdens de les; ik heb haar nauwelijks opgemerkt. Zij heeft een prettige manier om aan de hand van de beelden, de les constructief na te bespreken”.

Wil je net als Henriette van Bruggen docent Mens & Cultuur aan het Regiuscollege in Alkmaar jezelf van een andere kant bekijken, neem dan gerust contact met me op.

Listen to your eyes

Het is belangrijk dat mensen werken vanuit hun hart en hun talenten tot bloei brengen. Ik maak mensen enthousiast, raak en inspireer. Daarmee lever ik een bijdrage aan de verdieping van de persoon en het vak dat diegene uitoefent in haar of zijn organisatie.

De langste reis is de reis naar binnen || Dag Hammarskjöld