Effectief omgaan met Tijd & Ruimte op je Werk

In de workshop 'Effectief omgaan met Tijd & Ruimte op je Werk' bepaal jij je eigen koers.

Inhoud

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit en wat zegt dat over hoe jij werkt, handelt en denkt? Wil je leren hoe je met het toepassen van veranderingen in je werkomgeving effectiever werkt?

Onderzoek hoe je je werk en werkomgeving passender maakt en daardoor meer werkplezier, bevlogenheid, gezondheid en productiviteit ervaart. Dat begint bij het kennen van jezelf: Wat drijft je in je werk en leven? Wat geeft energie?

De essentiële vraag: ‘Hoe maak je meer ruimte voor energie in je werk’?, beantwoord je met behulp van een visionboard dat je ter plekke maakt. Het visionboard neem je mee en helpt je de aanpassingen in je fysieke omgeving ook echt uit te voeren.

Investering

Wil jij, op eigen initiatief, aanpassingen doen in je eigen werkomgeving, waardoor het werk dat je doet beter aansluit bij wie je bent, wat je wilt en wat je kan? Dan is deze workshop bedoeld voor jou!

Na het volgen van deze workshop ga je letterlijk opruimen en wij kunnen je verzekeren: daar knapt niet alleen je werkplek van op; daar pluk jijzelf ook de vruchten van.

Graag verzorgen wij deze dag incompany. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De workshop is ontwikkeld en wordt verzorgd samen met Esther Pleij, directeur van de Keizerskroon in Pijnacker.

Wat zeggen anderen erover?

Een greep uit de reacties die we ontvingen:

‘Ik heb het als een heel fijne, bijzondere bijeenkomst ervaren. Mooie opbouw, aansluitend bij de eigen ervaring, koppeling met theorie, praktisch bezig zijn, delen met anderen.’

‘De foto-opdracht van tevoren zet je al aan het denken; leuk!’

‘Met het enthousiasme en de rust waarmee het wordt gebracht durft iedereen z’n verhaal te vertellen  en wat er in hem/haar omgaat.’

‘Opruimtips Marie Kondo, leuk en maakt nieuwsgierig.’

‘Mooie schakering: gedachtegoed Covey, het ochtendprogramma en de visionboards, echt TOP.’

‘Creatieve werkvormen geven inzichten in het proces waarin je gaande bent. Zonder dat je je dat bewust bent, gebeurt er dan van alles en dat is mooi’.

‘Stukje achtergrond (literaire) informatie maakt ‘t heel professioneel. Blij dat ik mee heb gedaan aan deze dag! Dank jullie wel!’